Dragon Team

Dragon Team osallistui Ennätys-kokeisiin Ruotsin Norrtäljessä.

Benjamin Vuorihovi yritti SJ-15 luokan uutta Suomen ennätystä ja sen hän myös SAAVUTTI nopeudella 62,68 km/h.

Kisapäivä oli hieno kaikin puolin, järjestelyt toimivat loistavasti, siitä suuri kiitos järjestävälle seuralle, Sweden Boat Racing Club:lle. Sää suosi myös, aamulla oli pikku pakkasta mutta aurinko lämmitti sään heti aamupäivällä ja jatkui pouta-pilvisenä koko päivän, sekä keli oli tyyni, tuulta 1 m /sek.

Tulimme kisapaikalle aamutuimaan klo: 6.30. Eri Rata- ja Offshore-luokkien osallistujia oli 17. Katsastus alkoi 7-aikaan. Sen jälkeen tutustuttiin rataan järjestäjien toimesta. Kisaamaan päästiin 10-maissa. Benjamin ajoi ensimmäisen “ajon” 11-aikaan ja kellotti 62,68 km / h.

Lounas taukoa vietettiin puolen päivän aikaan, jonka jälkeen kaikki saivat ajaa vielä toisen ajon. Sen Benjamin suoritti 15-maissa, nopeudeksi toisessa ajossa 62,33 km / h. Joten ensimmäinen ajoi oli hieman nopeampi.

Jälkikatsastus alkoi 17-maissa ja kesti koko illan, ajojen jälkeen punnittiin tietysti heti kalustoa.

Benjaminin kone plommattiin vielä Suomessa tehtävää jälkikatsastusta varten. Sen suoritti Suomen purjehdus ja Veneilyn Nopeuskilpailun luokka-vastaava katsastaja Jari Lehtonen, heti tultuamme Suomeen. Benjaminin kone sekä kalusto todettiin täyttävän kaikki säännöt, joten Ennätyksestä tuli katsastuksen jälkeen, Virallisesti SUOMEN NOPEUS ENNÄTYS luokassa SJ-15.

Mekaanikkona ja avustajina toimivat Dragon Teamin Tom Vuorihovi ja Jaije Hägglund, ennätyspotkurin viilaamisen ennätyskuntoon suoritti Juha-Pekka Manninen, siitä hänelle Suuri Kiitos!

Kiitoksia kaikille tukijoillemme ja hengessä mukana olleille. Mukavaa loppu Syksyä sekä ensi kauden odotusta!

Yst.Terv. Dragon Team / Jaije & Co / 040-9622707