Vapaa-aikajaosto

« aihelistaan

2012 ohjelma - Loviisa/Kalkstrand


 • nimimerkki

  Irmeli Niemi

  24.11.2011 klo 21:28
  Voi kurja, Loviisan eskaaderi ja Kalkkirannan kisat päällekkäin! Voiko muuttaa Loviisan aikataulua?

 • nimimerkki

  Inni Grönqvist

  6.12.2011 klo 21:10
  Keskustelin tästä jo ohjelmasta päättäneiden kanssa, mutta kaikki muut viikonloput ovat kuulemma kaikilla muilla varattuna? Lisäksi Greta määrättiin meiltä kysymättä vetovastuuseen tästä eskaaderista. Me halutaan myös siirtää Loviisan reissu vaikka toukokuun loppuun tai miksei viikkoa ennen juhannusta?

 • nimimerkki

  Kata

  8.12.2011 klo 09:54
  Ketään ei ole määrätty mihinkään!! On vain ehdotuksia, joita voidaan vuosikokouksessa muuttaa. Vapaa-aikapuolella ei ketään määrätä mihinkään, ne on ehdotuksia. Laittakaa päivämääräehdotuksia ja jos halukas vetäjä tapahtumaan löytyy ...... toivon että eskaaderin vetäjä osallistuu tapahtumaan...viime kerran tapahtumasta tuli kauhea selvittely laskujen kanssa, jotka saatiin oikaistua, kun luvattiin laittaa polisiille selvityspyyntö tapahtumasta. Asiaa oli hankala hoitaa, kun ei edes itse ollut paikalla (saunassa). Asia saatiin kuitenkin 3 kk soitoilla ja yhetydenotoilla sellaiseksi, kuin se alun alkaen oli sovittu! Joten onneksi oli säästetty kaikki kirjalliset sähköpostiviestidokumentit

 • nimimerkki

  Inni Grönqvist

  12.12.2011 klo 08:27
  On todella hyvä, että tapahtumien päivämäärät lyödään lukkoon ajoissa. Aika päätöksistä seuraavaan kesään on kuitenkin niin pitkä, ettei kukaan voi tietää pystyykö toteuttamaan lupaamansa. Elämässä tapahtuu kaikenlaista. Mielestäni asioista pitää sopia yhdessä ja jos esteitä tulee, löytyy varmasti joku muu porukasta joka ottaa vetovastuun. Vuosikokouksessa on turha enää ruveta päivämääriä pähkäilemään. Uskonkin, että vapaa-aikaosaston aktiivinen ja hyvä porukka tekee kaikkia tyydyttävän ohjelmaehdotuksen. PS. Viime kesäisen Loviisan eskaaderin järjestäjävastuu oli ohjelman mukaan Tiina Katajalla.

 • nimimerkki

  Kata

  12.12.2011 klo 20:16
  Loviisan eskaaderiin haetaan edelleen vetäjää ja uutta päivämää, ainahan tapahtuma voidaan poistaa ellei saada aikaiseksi.

 • nimimerkki

  irmeli Niemi

  13.12.2011 klo 07:33
  Kiva jos saadaan tapahtumat eri viikonloppuihin, on sitten ainakin mahdollisuus osallistua kumpaankin!
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
2012 ohjelma - Loviisa/Kalkstrand