Kiitos kesästä 2013

Sauna on hinattu Benitan rantaan ja nostetaan maihin 4.11.

Aparnäsin kesä 2013

Nyt se on ohi, veneilykesä 2013, kaikkine mukavine muistoineen…

Aparnäs saaren kevät alkoi ensimmäisillä käynneillä 26.4.2013. Jäät olivat juuri lähteneet, pieniä lauttoja seikkaili matkan varrella Porvoosta Pellinkiin. Hieman jouduttiin puoshaalla työntelemään jäälauttoja pois laiturin viereltä että päästiin kiinnittymään. Yöllä saaren poukama oli täyttynyt jäillä jotka onneksi myöhemmin lähtivät liikkeelle.

Vappuna Aparnääsin oli saapunut 3 venekuntaa.

29.4. sauna hinattiin Albatrossilla takaisin saaren kylkeen. Ja hyvä niin, sauna on ollut koko kesän todella kovassa käytössä, saunassa käyntejä on kirjattu peräti 517 kpl.

Juhannusta vietettiin saaressa 13 veneen voimin kauniissa säässä.

Kesäjuhlat pidettiin 2.-4.8. 20 venekuntaa oli saapunut juhliin, joten laiturit olivat melkoisen täynnä mutta hyvin mahduttiin. Vuoden kippari palkittiin juhlissa ja se on Risto Björk. Meripelastusseuran uusi vene “Aktia” kävi esittäytymässä juhlijoille.

Kesän aikana myös saaren wc sai uuden lookin. Joku hyvin lohkaisi “huussista huvilaksi” =)

28.9. olikin sitten Pikkujoulujen aika. Paikalle saapui hienosti 7 venekuntaa. Grillikatokseen katettiin juhlava jouluruokailupöytä laatikoineen ja kinkkuineen ja muine lisukkeineen, Mankku koristeli upean joulukuusen ja joulupukkikin saapui lahjasäkin kera. Joulumieli oli korkealla. Jonnan kuvaama joululaulu-pätkä on katsottavissa PoMon sivuilta löytyvältä linkiltä.

20.-22.10. saari sitten laitettiin talviteloille ja sauna hinattiin Albatrossilla Benitas Cafeen rantaan jonne se nostetaan maihin talvea viettämään.

Aparnäs-saaren vieraskirjaan on kirjautunut 216 käyntiä kesän aikana. Hienoa!

Vielä isot kiitokset saaren isännöitsijälle, Rexa Björkille hyvin hoidetusta työstä. Kiitokset myös kaikille talkoisiin ja järjestelyihin osallistuneille.

Ja kiitokset kaikille saaressa käynneille, juhlissa mukana olleille ja viikonloppuja siellä viettäneille. Saari ja sauna ovat pysyneet hyvässä kunnossa.

Rattoisaa talvea kaikille ja keväällä saaressa taas tavataan!

Tiina ja Risto Björk